Cryptomiljardair ziet snelle vooruitgang in de cryptowereld

PPieter 19 juli 2023 12:26

Volgens Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, zijn er grote stappen gezet op zijn verlanglijstje voor de cryptowereld. Hij had niet verwacht zo snel vooruitgang te zien op ten minste drie van de vier punten op zijn lijst

Novogratz verbaasd over snelle vooruitgang

Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital en zelfbenoemde crypto-miljardair, heeft tijdens een recent interview aangegeven dat hij verrast is over de snelle vooruitgang op zijn 'crypto-verlanglijst'. Deze lijst bestaat uit vier belangrijke punten: een pauze in de renteverhogingen door de Amerikaanse Federal Reserve, een overwinning van Ripple in hun rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC), de oprichting van een Bitcoin ETF, en een schikking tussen Binance en hun CEO Changpeng Zhao met de Amerikaanse overheid.

Voorspelling hogere Bitcoin prijs

In een recent interview met CNBC gaf Novogratz aan dat hij verwacht dat Bitcoin tegen het einde van het jaar op een hoger prijsniveau zal staan. Hoewel de Bitcoin prijs momenteel schommelt tussen $28.000 en $32.000, verwacht hij dat een doorbraak boven dit niveau een significante prijsstijging kan betekenen. Deze stijging zou volgens hem kunnen plaatsvinden als de Federal Reserve besluit de rente te verhogen.

Hoewel Novogratz positief is over de toekomst van Bitcoin, is de prijs van de cryptocurrency in de afgelopen 24 uur met meer dan 1% gedaald en wordt het momenteel verhandeld tegen $29.913. Ondanks deze daling blijft Bitcoin de cryptocurrency met de hoogste marktkapitalisatie.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.