Cryptodeskundigen voorzien een dalende trend in Quant

PPieter 22 juli 2023 20:06

Cryptodeskundigen geven een waarschuwing over de mogelijke dalende trend van de Quant (QNT). Deze analyse wordt ondersteund door een technische analyse en trends in de marktdynamiek.

De meerwaarde van een Premium lidmaatschap

De Premium omgeving voor leden biedt een schat aan informatie voor crypto-investeerders. Elke week worden er meer dan 20 technische analyses gedeeld, die door meer dan 1.000 leden dagelijks worden gebruikt. Hiermee blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de cryptomarkt. Het maakt niet uit of je de betreffende cryptovaluta bezit; de analyses zijn interessant voor iedereen.

Dalende trend voor Quant verwacht

Volgens de analisten van Crypto Insiders zou de koers van Quant (QNT) nog verder kunnen dalen. Deze voorspelling is gebaseerd op een aantal technische indicatoren, waaronder het 12345 Elliott Wave patroon en het Fibonacci-niveau. Het eerste doelwit voor de daling is de zone rond de $82. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze voorspellingen geen garanties bieden en het risico van verdere daling altijd aanwezig is.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren. Bybit, een bekend crypto-handelsplatform, heeft aangekondigd dat het iDEAL stortingen en opnames zonder kosten gaat ondersteunen. Deze functie is mogelijk gemaakt door een samenwerking met SATOS. Bybit biedt toegang tot meer dan 400 verschillende cryptovaluta en biedt de mogelijkheid om transacties van top-handelaren te kopiëren.

Risico's van crypto-investeringen

Het is belangrijk om te onthouden dat beleggen in cryptovaluta risico's met zich mee brengt. Hoewel de analisten van Crypto Insiders proberen de meest accurate en up-to-date informatie te bieden, zijn zij geen financieel adviseurs. Het is daarom altijd aan te raden om een adviseur te raadplegen bij het maken van financiële beslissingen en de verstrekte informatie en tips te gebruiken voor educatieve doeleinden.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.