Crypto Insiders voorspellen: Ethereum klaar voor grote sprong

PPieter 26 juli 2023 08:51

In een recente diepgaande analyse voorspellen de analisten van Crypto Insiders een bullish toekomst voor Ethereum (ETH), ondanks een kleine correctie. Ze verwachten een aanzienlijke bullish beweging op de middellange termijn met een eerste doel van $2.400.

Premium leden krijgen wekelijkse analyses

Crypto Insiders heeft een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare bron voor technische analyses van meer dan 20 verschillende cryptocurrencies, waaronder Ethereum. Hun inzichten worden wekelijks door meer dan 1.000 leden geraadpleegd. Deze analyses zijn exclusief beschikbaar voor Premium leden, maar de recente analyse van Ethereum is nu ook beschikbaar voor het bredere publiek.

Bullish toekomst verwacht voor Ethereum

Ondanks een recente kleine correctie, ziet de toekomst van Ethereum er volgens de analisten van Crypto Insiders zeer positief uit. Ze bevinden zich momenteel in de 1-2 wave fase van een Elliott Wave patroon en verwachten een aanzienlijke bullish beweging op de middellange termijn. Het eerste doel dat de analisten in gedachten hebben is $2.400, een aantrekkelijk vooruitzicht hoewel ze nog steeds peilen of dit het moment is om alle fiches van tafel te halen.

Als Premium lid krijg je niet alleen toegang tot exclusieve analyses van meer dan 20 cryptovaluta, maar ook tot een levendige community. Hier kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen. Op deze manier kun je op een unieke en plezierige manier groeien als succesvolle handelaar.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.