Crypto-analist Kaleo voorspelt koersstijging voor Cosmos, Worldcoin en STEPN

TTijmen 28 november 2023 08:46

De bekende analist Kaleo ziet een flinke koersstijging aankomen voor de cryptomunten Cosmos (ATOM), Worldcoin (WLD) en STEPN (GMT). Dit baseert hij op recente bewegingen en trends binnen de cryptomarkt.

Koersexplosie in zicht voor Cosmos

Kaleo, een prominente crypto-analist met een enorme online aanhang, voorziet een aanzienlijke koersexplosie voor Cosmos (ATOM). Cosmos, dat momenteel verhandeld wordt voor 8,91 dollar per munt, heeft volgens hem de diagonale weerstand doorbroken waar het enkele maanden moeite mee had. Dit suggereert dat Cosmos een bullish trend heeft en de volgende weerstand pas rond de koers van 16 dollar ligt.

Naast Cosmos is Kaleo ook optimistisch over het potentieel van Worldcoin (WLD). Dit project, geleid door Sam Altman van OpenAI, is volgens Kaleo klaar voor een uitbraak nu het boven de weerstand van 2,55 dollar is gestegen. Hij heeft zelfs een aantal WLD-tokens opgepikt in afwachting van de verwachte prijsstijging.

Kaleo verwacht stijging voor STEPN

Kaleo's voorspellingen stoppen niet bij Cosmos en Worldcoin. Hij is ook positief gestemd over STEPN (GMT). Deze munt, die op het moment van schrijven voor 0,2727 dollar per stuk wordt verhandeld, is volgens Kaleo boven de weerstand van een stijgend trendkanaal uitgebroken. Dit signaleert mogelijk een grote rally, met als eerste target de koers van 0,65 dollar, en daarna mogelijk zelfs de 1,00 dollar.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.