Cardano's veelbelovende toekomst: 2600% stijging verwacht

TTijmen 20 november 2023 14:32

Volgens een recente analyse ziet de toekomst van de cryptocurrency Cardano er bijzonder rooskleurig uit. Experts voorspellen een mogelijke stijging van 2600% in de komende bullrun.

Korte termijn koersstijging van Cardano

Uit recente analyses blijkt dat de koers van Cardano in de nabije toekomst zou kunnen stijgen naar 40 cent. Op het moment van de analyse op 26 oktober lag de koers rond de 28 cent. Dat betekent dat we sindsdien al een stijging van 35% hebben gezien. Volgens de 4-uursgrafiek lijkt deze stijging nog niet ten einde.

Hoewel de hype dat Cardano de 'Ethereum-killer' zou zijn bijna verdwenen is, zijn er nog steeds duidelijke overeenkomsten tussen de twee munten. Niet alleen op technologisch gebied, maar ook in de wijze waarop hun koersen zich ontwikkelen. Cardano lijkt de marktkapitalisatie van Ethereum te volgen, gezien de koers, net als Ethereum in 2019, een bodem lijkt te hebben gevonden rond de 8 miljard dollar.

Bullish scenario voor Cardano

Door de 4-uursgrafiek van Cardano te analyseren, kunnen we een scenario schetsen waarin de koers van Cardano mogelijk boven de 40 cent uitkomt. In een bullish trend zien we vaak hogere pieken en dalen, wat meestal een voortzettingspatroon is. Als de weerstand wordt doorbroken, kan de koers van Cardano aanzienlijk stijgen.

Wanneer we de marktkapitalisaties van Cardano en Ethereum vergelijken, zien we dat als Cardano even groot zou zijn als Ethereum, het rond de 7 dollar zou staan. Het lijkt erop dat Cardano in grote lijnen Ethereum volgt, maar een cycle achterloopt.

Cardano's mogelijke koersstijging tijdens de komende bullrun

Afgaande op de huidige analyses, zou de koers van Cardano tijdens de komende bullrun naar 10 dollar kunnen stijgen. Dit zou een stijging van maar liefst 2900% betekenen, wat een gigantisch positief vooruitzicht biedt voor Cardano-investeerders.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.