Bitvavo CEO ontkracht zorgen over mogelijke bitcoin halving schokgolf

PPieter 31 oktober 2023 16:02

Mark Nuvelstijn, CEO van de Nederlandse cryptocurrency exchange Bitvavo, gelooft niet dat de geplande bitcoin halving in april tot een 'supply shock' zal leiden en heeft er vertrouwen in dat de markt eventuele schokken zal opvangen.

Bitcoin-markt kan schokken opvangen

In een interview met Cointelegraph liet Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo, weten zich geen zorgen te maken over een mogelijke 'supply shock' als gevolg van de geplande bitcoin halving in april. Hij is ervan overtuigd dat de bitcoin-markt in staat zal zijn om eventuele schokken op te vangen en stelt dat als de vraag naar bitcoin toeneemt, de prijs zal blijven stijgen tot er een evenwicht is tussen vraag en prijs.

Optimisme over de toekomst van Bitcoin

Bitvavo heeft er alle vertrouwen in dat het een eventuele 'supply shock' kan opvangen. Over het algemeen is Nuvelstijn zeer optimistisch over de toekomst van bitcoin en de crypto markt. Hij merkte ook op dat er een toenemende interesse is in de cryptomarkt, zoals blijkt uit de recente stijging van de bitcoin prijs met 20 tot 30 procent in de afgelopen twee weken.

Volgens Nuvelstijn zijn de primaire markten van Bitvavo Nederland en België, maar de exchange overweegt uit te breiden naar Frankrijk, Spanje en Italië. Hoewel deze plannen ambitieus zijn, blijft Bitvavo erop vertrouwen dat het in staat zal zijn om eventuele marktschokken op te vangen en de groeiende vraag naar bitcoin te faciliteren.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.