Bitvavo breidt crypto-aanbod uit met Open Campus en Conflux

TTijmen 31 augustus 2023 17:12

Nederlandse crypto-beurs Bitvavo blijft haar aanbod uitbreiden met twee nieuwe en gewilde cryptomunten: Open Campus (EDU) en Conflux (CFX). Deze toevoegingen benadrukken Bitvavo's inzet om een veelzijdig en gebruikersgericht platform te blijven.

Bitvavo breidt crypto-aanbod uit

Bitvavo, de grootste crypto-beurs van Nederland, heeft onlangs de toevoeging van twee veelgevraagde cryptomunten aangekondigd: Open Campus (EDU) en Conflux (CFX). Deze toevoegingen onderstrepen de voortdurende inzet van Bitvavo om haar aanbod uit te breiden en een breed scala aan investeringsmogelijkheden voor haar gebruikers te bieden.

Open Campus is een innovatief Web3-onderwijsprotocol op de blockchain. Het richt zich op een breed publiek, waaronder docenten, content creators, studenten, ouders en co-uitgevers. Open Campus stelt gebruikers in staat om educatieve content te creëren, distribueren en promoten. Het biedt ook een platform voor docenten en andere content creators om inkomsten te genereren met hun werk.

Conflux: Azië-gerichte blockchain compatibel met Ethereum

Conflux is een toonaangevende layer-1 blockchain die al sinds 2018 actief is. Het onderscheidt zich door de enige openbare, toestemmingloze blockchain te zijn die voldoet aan de regelgeving in China. Bovendien is Conflux compatibel met Ethereum, wat betekent dat smart contracts en gedecentraliseerde apps (dApps) van het Ethereum-netwerk ook op Conflux kunnen worden uitgevoerd.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.