Bitcoin zou kunnen pieken op 130.000 euro in 2025, volgens prominente crypto-analist

TTijmen 18 oktober 2023 11:07

Crypto-analist CryptoCon, bekend om zijn 'Halving Cycles Theory', voorspelt een mogelijke piek van de bitcoin koers op 138.000 dollar (ongeveer 130.000 euro) in 2025. Gebruikmakend van zijn theorie en historische data, geeft hij een inzicht in hoe de cryptomarkt zich zou kunnen ontwikkelen.

Bitcoin halving: voorspelling van 138.000 dollar

De crypto-wereld is in afwachting van de volgende bitcoin halving, een gebeurtenis die volgens veel analisten een aanzienlijke impact zal hebben op de koers van de munteenheid. Eén van de meest prominente figuren in deze discussie is CryptoCon, een analist die aanzien heeft verworven door zijn nauwkeurige voorspellingen. Volgens zijn berekeningen, die gebaseerd zijn op het trekken van diagonale lijnen, zou de bitcoin koers kunnen pieken op 138.000 dollar.

CryptoCon en de 'Halving Cycles Theory'

CryptoCon heeft zijn status binnen de crypto gemeenschap verworven dankzij zijn 'Halving Cycles Theory', een model dat tot dusver zeer nauwkeurig is gebleken. Het model, dat de pieken van de vorige twee bullmarkten nauwkeurig heeft voorspeld, suggereert dat de bitcoin koers een piek zou kunnen bereiken in 2025.

Pieken rond november: 138.000 dollar in 2025?

CryptoCon's analyse suggereert bovendien dat de bitcoin koers traditioneel zijn absolute piek bereikt binnen een periode van 21 dagen rond 28 november in het jaar volgend op de halving. Als deze trend zich voortzet, zou dit betekenen dat we een BTC koers van 138.000 dollar kunnen verwachten in november of december 2025.

Naast zijn 'Halving Cycles Theory', heeft CryptoCon ook andere modellen zoals het 'First Cycle Gains Projection' model. Met dit model voorspelde hij eerder een bitcoin prijs van 128.000 dollar voor november of december 2025. Deze voorspellingen zijn consistent met zijn huidige voorspelling van een piek rond de 130.000 dollar.

Hoewel CryptoCon's voorspellingen gebaseerd zijn op historische data en de verschillende bitcoin cycli verdacht veel op elkaar lijken, is het belangrijk om te onthouden dat de toekomst onzeker blijft. Hoewel deze modellen nuttig zijn om trends te identificeren, moet men altijd voorzichtig zijn met het behandelen van deze voorspellingen als vaststaande feiten.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.