Bitcoin-voorspellingen en valkuilen: van slapende adressen tot miljoenenvoorspellingen

PPieter 18 september 2023 08:54

De onvoorspelbare wereld van Bitcoin kent zowel hoge pieken als diepe dalen. Bitcoin-adressen uit 2012 vertonen plotseling activiteit, Michael Saylor doet een gedurfde voorspelling over de mogelijke waarde van Bitcoin en technologie tycoon Mark Cuban valt ten prooi aan een crypto scam.

Slapende Bitcoin-adressen plotseling actief

Drie Bitcoin-adressen die al 11 jaar inactief waren, zijn plotseling weer wakker geworden. Samen hebben ze 325,19 Bitcoin verplaatst, wat op dit moment overeenkomt met een waarde van meer dan $8,6 miljoen. De eerste twee transacties komen van wallets die op 11 januari 2012 zijn aangemaakt en de transacties werden bevestigd in blok 807,852.

Michael Saylor's gedurfde Bitcoin-voorspelling

Ondanks de huidige neerwaartse trend in de cryptomarkt, heeft Michael Saylor, mede-oprichter van MicroStrategy, een gedurfde voorspelling gedaan. Volgens hem zou Bitcoin ooit een waarde van $5 miljoen kunnen bereiken. Het is een gewaagde bewering, maar wat zijn de voorwaarden hiervoor volgens Saylor?

De wereld van cryptocurrencies staat bekend om zijn potentieel voor enorme winsten, maar ook zijn gevoeligheid voor oplichting. Tech tycoon Mark Cuban, eigenaar van de Dallas Mavericks, werd slachtoffer van zo'n scam. Na een periode van inactiviteit in de cryptowereld, verloor Cuban een verbluffende $870.000.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.