Bitcoin Staat Mogelijk op het Punt om te Duiken, Volgens Bekende Analist

PPieter 24 september 2023 19:51

Bluntz, een populaire cryptocurrency-analist die de berenmarkt van 2018 voorspelde, gelooft dat Bitcoin waarschijnlijk een bearish lagere hoogte heeft bereikt en een nieuwe duik zou kunnen nemen.

Bitcoin bereikt bearish lagere hoogte

Bluntz, een prominent cryptocurrency-analist die anoniem opereert, heeft onlangs zijn overtuiging uitgesproken dat Bitcoin zich op een cruciaal keerpunt bevindt. Volgens zijn analyse, die hij deelde met zijn 224.800 volgers op het sociale mediaplatform X, heeft Bitcoin waarschijnlijk een bearish lagere hoogte bereikt nadat het vorige week zijn weerstandsniveau van $27.000 niet kon doorbreken. Dit suggereert dat er mogelijk meer neerwaartse beweging op komst is voor de toonaangevende cryptocurrency.

ABC-correctiebeweging kan Bitcoin verder verlagen

Bluntz is bekend om zijn gebruik van de Elliott Wave-theorie, een technisch analyse-instrument dat prijsbewegingen voorspelt door het gedrag van de menigte te bestuderen. Volgens deze theorie is Bitcoin op dit moment in het midden van een zogenaamde ABC-correctiebeweging. Bluntz gelooft dat deze correctie de prijs van Bitcoin in de komende zes maanden zou kunnen verlagen tot ongeveer $23.800, wat een aanzienlijke daling zou betekenen van het huidige niveau.

Naast zijn analyse van Bitcoin, houdt Bluntz ook een oogje in het zeil op de aandelenmarkt. Met name de prestaties van grote technologiebedrijven zoals Microsoft, Apple en Nvidia trekken zijn aandacht. Volgens de analist geven de kwartaalgrafieken van deze bedrijven mogelijk een bearish omkeersignaal af, wat zou kunnen wijzen op toekomstige problemen in de bredere markt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.