Bitcoin op het punt voor een enorme sprong, voorspelt Credible Crypto

PPieter 31 juli 2023 19:07

Volgens de gerenommeerde crypto-analist Credible Crypto, is Bitcoin (BTC) klaar voor een enorme stijging die de digitale munt naar ongeziene hoogtes kan stuwen voordat het jaar eindigt.

Bitcoin doormaakt vijf-wave stijgende trend

De bekende crypto-analist ‘Credible Crypto’ heeft in een recente video aangegeven dat Bitcoin zich in een vijf-wave stijgende trend bevindt. Specifiek, is Bitcoin momenteel halverwege zijn belangrijkste golf drie, dat doorgaans verantwoordelijk is voor een parabolische prijsstijging. Dit wordt ondersteund door de Elliott Wave-theorie, een geavanceerde technische analysebenadering die toekomstige prijsbewegingen probeert te voorspellen door de psychologie van de menigte te volgen.

Volgens de Elliott Wave-theorie, gaat een bullish activum door een vijf-wave rally, waarbij de golven één, drie en vijf periodes van snelle prijsstijging vertegenwoordigen. Deze theorie voorspelt dat elke belangrijke golf bestaat uit kleinere vijf-wave bewegingen, bekend als subgolven. Credible Crypto stelt dat Bitcoin op het punt staat om deze derde subgolf te ontsteken, wat vaak de grootste winsten oplevert voor een bullish activum.

Bitcoin kan stijgen tot $75.000 in november

Naar aanleiding van de analyse van Credible Crypto, zou Bitcoin tegen oktober boven de $58.000 kunnen uitkomen, voordat het terugvalt naar $49.000 om zijn belangrijkste golf vier te voltooien. De grafiek suggereert verder dat Bitcoin in november zou kunnen oplopen tot wel $75.000 om zijn vijf-wave stijgende trend te voltooien. Deze voorspellingen zijn echter afhankelijk van een aantal factoren en moeten met de nodige voorzichtigheid worden geïnterpreteerd.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.