Bitcoin koerscorrectie kan leiden naar een waarde van $50.000

TTijmen 20 november 2023 23:31

Bitcoin, de eerste en meest invloedrijke cryptocurrency, kan een springplank vinden in de huidige correctie en wellicht een opwaartse beweging maken naar $50.000, volgens de technische analyse van Crypto Insiders.

Technische analyse bitcoin door Crypto Insiders

Crypto Insiders, een groep deskundige analisten, heeft recentelijk een nieuwe technische analyse gedeeld over de koers van bitcoin. Deze analyse, afkomstig uit hun Premium omgeving, geeft inzicht in de recente prijsactie van bitcoin en projecteert hun verwachtingen voor de nabije toekomst. Voor een symbolisch bedrag van €1 kunnen geïnteresseerden een proefperiode van 30 dagen in deze Premium omgeving starten, waar ze toegang krijgen tot exclusieve content, analyses en de kans om te leren van de experts.

Mogelijke korte correctie in bitcoin koers

In de technische analyse van Crypto Insiders wordt op korte termijn een neerwaarts ABC Elliott Wave patroon waargenomen, wat duidt op een mogelijke korte gezonde correctie in de bitcoin koers. Het team geeft aan dat hun aandacht uitgaat naar de groene koopzone, die ligt tussen $30.000 en $33.000. Deze zone wordt ondersteund door het 50% Fibonacci-niveau, dat deze zone tot een cruciaal steunniveau maakt.

De analisten van Crypto Insiders stellen dat als de bitcoin koers standhoudt en stijgt vanuit de groene zone, ze een stijging verwachten van ongeveer 65%, naar een target van $50.000. Deze stijging zou in lijn zijn met het langere termijn opwaartse 12345 Elliott Wave patroon. Dit suggereert een aanzienlijke opwaartse beweging na een korte correctie, waardoor de huidige dip een aantrekkelijke koopkans zou kunnen bieden voor langetermijnwinst.

Aanvullende voordelen van de Premium omgeving

De Premium omgeving van Crypto Insiders biedt niet alleen exclusieve analyses, maar ook uitgebreide handelsplannen en live-streams. In deze veilige omgeving kunnen handelaren van elk niveau kennis uitwisselen en vragen stellen aan deskundige analisten. Daarnaast worden er wekelijks webinars georganiseerd voor handelaren die zich verder willen verdiepen in technische analyse.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.