Bitcoin koers loopt tegen sterke weerstand aan: Analist biedt inzicht

PPieter 27 juli 2023 07:32

De Bitcoin koers heeft onlangs een stijging doorgemaakt, maar komt nu tegen een sterke weerstand aan. Analist DonAlt deelt zijn visie op de situatie en geeft aan wanneer hij weer enig optimisme durft te koesteren.

Stijging van Bitcoin koers

Na een daling uit de prijsrange, heeft de Bitcoin koers de afgelopen drie dagen een opmerkelijke stijging laten zien. Dit kan een teken zijn van herstel, maar het kan ook betekenen dat we op het punt staan tegen stevige weerstand aan te lopen. Dit is een belangrijk moment om de ontwikkelingen in de gaten te houden.

Op dit moment staat de Bitcoin koers op Coinbase, een prominente cryptobeurs, op 29.464 dollar. Doorgerekend naar de euro, en rekening houdend met de wisselkoersen op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo, komt dit neer op een prijs van 26.546 euro voor Bitcoin. Dit is een marginale verbetering van 0,4% ten opzichte van 24 uur geleden.

Analist ziet herstel bij $30.000

Volgens Bitcoin analist DonAlt is er reden voor voorzichtig optimisme als de Bitcoin koers boven de 30.000 dollar sluit. Dit zou namelijk een teken kunnen zijn dat de zogenaamde 'bulls' nog leven en dat de koers zich kan herstellen. Dit betekent echter niet dat we al uit de problemen zijn. Het blijft afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.