Bitcoin kan volgens Yusko tot $300.000 stijgen

PPieter 23 juli 2023 12:46

Mark Yusko, CEO van Morgan Creek Digital, voorspelt een explosieve groei van Bitcoin tot $300.000, wat een stijging van 880% betekent. Hij vergelijkt Bitcoin met goud en benadrukt de superioriteit van Bitcoin als waardeopslag en transactiemedium.

Bitcoin kan marktkapitalisatie van goud bereiken

Volgens Mark Yusko, de oprichter en CEO van crypto hedgefonds Morgan Creek Digital, zou Bitcoin, als het als het digitale equivalent van goud wordt beschouwd, een marktkapitalisatie kunnen bereiken die gelijk is aan die van goud. Dit zou een prijs van $300.000 betekenen, wat 887% hoger is dan de huidige niveaus. Yusko beschouwt deze voorspelling als een 'no-brainer', gezien de superioriteit van Bitcoin als waardeopslag en transactiemedium in vergelijking met goud.

Yusko legt uit dat Bitcoin superieur is aan goud als het gaat om waardeopslag en overdrachtsmedium. Als voorbeeld noemt hij het gemak waarmee Bitcoin kan worden overgedragen, in tegenstelling tot een goudstaaf die niet eenvoudig kan worden gebroken of digitaal kan worden verzonden. Hij gelooft sterk dat de gelijkwaardigheid van Bitcoin aan goud een 'no-brainer' is.

Bitcoin's richtprijs van $300.000

Hoewel Yusko benadrukt dat het moeilijk is om precies te voorspellen wanneer Bitcoin de mijlpaal van $300.000 zal bereiken, blijft hij ervan overtuigd dat dit op een gegeven moment in de toekomst zal gebeuren. Zijn optimisme wordt versterkt door de groeiende adoptie van Bitcoin door institutionele beleggers en de voortdurende integratie van cryptocurrencies in het traditionele financiële systeem.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.