Bitcoin kan pieken bereiken vóór de halving van volgend jaar, zegt analist

TTijmen 16 september 2023 19:16

BitQuant, central bankier en Bitcoin investeerder, voorspelt dat de waarde van Bitcoin een nieuw hoogtepunt zal bereiken vóór de halving van volgend jaar. De analist voorziet niet alleen een stijging vóór de halving, maar ook een astronomisch hoogtepunt na de halving.

Bitcoin kan pieken bereiken vóór de halving

De grootste cryptocurrency in de markt, Bitcoin, zal naar verwachting een nieuw hoogtepunt bereiken vóór de halving volgens BitQuant. De halving, de halvering van de uitgifte van Bitcoin, staat gepland voor april volgend jaar. Hoewel dit evenement over het algemeen grote prijsstijgingen met zich meebrengt, verwacht de analist dat Bitcoin vóór deze periode al aanzienlijk zal stijgen.

Astronomische waardes na de halving

BitQuant's voorspellingen stoppen niet bij een hoogtepunt voor de halving. Volgens de Bitcoin-kenner heeft de munt de potentie om na de halving door te stijgen naar een astronomische waarde van $241 duizend. Dit zou een vertienvoudiging betekenen van de huidige waarde van de grootste munt op de markt.

De meningen over de toekomstige waarde van Bitcoin verschillen enorm. Hoewel een stijging te verwachten valt op basis van het verleden, zijn koersen zeer onvoorspelbaar en kan het tegenovergestelde ook plaatsvinden. Sommigen zien een vertienvoudiging van de Bitcoin waarde als wishful thinking in plaats van een accurate voorspelling. Het blijft daarom essentieel om altijd grondig onderzoek te doen voordat je besluit te investeren in cryptocurrencies.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.