Bitcoin heeft potentieel om met 1.000% te stijgen, zegt investeerder Brian Kelly

TTijmen 22 november 2023 17:32

Crypto-investeerder en CEO van BKCM, Brian Kelly, is optimistisch over de toekomst van Bitcoin, met voorspellingen van wel 1.000% groei. Hij wijst op verschillende positieve factoren voor 2024, waaronder de lancering van de Spot Bitcoin ETF en de volgende halving.

Optimisme over Bitcoin koersverwachting

Brian Kelly, oprichter en CEO van investeringsfirma BKCM, heeft zijn optimisme over de Bitcoin koers uitgesproken. Hij verwacht dat er verschillende positieve factoren zijn die de Bitcoin koers zullen stuwen, waaronder de aanstaande lancering van de Spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten en de volgende halving. Kelly gelooft dat deze gebeurtenissen een golf van positief sentiment zullen veroorzaken rond Bitcoin.

Positieve factoren voor Bitcoin in 2024

Volgens Brian Kelly zal het jaar 2024 een bijzonder interessant jaar worden voor Bitcoin. Hij ziet verschillende positieve factoren samenkomen, zoals de volgende halving die gepland staat voor april, de Federal Reserve die waarschijnlijk klaar is met het verhogen van de rente, en de Spot Bitcoin ETF die op het punt van lanceren staat. Deze opkomende ontwikkelingen zouden de Bitcoin koers aanzienlijk kunnen beïnvloeden.

Bitcoin als superieur alternatief voor goud

Brian Kelly ziet Bitcoin als een superieur alternatief voor goud als het gaat om bescherming tegen inflatie. Met de huidige marktkapitalisatie van Bitcoin van ongeveer 700 miljard dollar, in vergelijking met de wereldwijde waarde van al het goud tussen de 7 en 8 biljoen dollar, is er veel potentieel voor Bitcoin om marktaandeel van goud te winnen. Dit zou de waarde van Bitcoin aanzienlijk kunnen verhogen en Kelly gelooft dat dit de prijs van Bitcoin met een factor tien kan verhogen.

Ondanks het optimisme van Brian Kelly over de Bitcoin koers, is de markt op dit moment niet volledig in overeenstemming met zijn analyse. De Bitcoin koers toont vandaag een verlies van 1,63 procent, waardoor de koers op 36.500 dollar komt. Dit roept vragen op over het vermogen van de bulls om het momentum van de afgelopen weken voort te zetten.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, biedt Bitvavo een exclusieve deal voor nieuwe gebruikers. Bij aanmelding krijgen nieuwe gebruikers niet alleen 10 euro gratis, maar ze betalen ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties. Deze aanbieding, een samenwerking tussen Newsbit en Bitvavo, maakt het voor nieuwkomers makkelijker om te beginnen met crypto-investeringen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.