Bitcoin duikt onder de $40.000: Markt in schok

TTijmen 23 januari 2024 07:31

Bitcoin heeft een flinke duik genomen en de grens van $40.000 doorbroken. De crash heeft een heftige reactie van de markt veroorzaakt. Waar gaat het heen?

Bitcoin duikt onder $40.000

De waarde van Bitcoin heeft een onverwachte duik genomen. De koers is onder de $40.000 beland, een belangrijke psychologische grens voor veel investeerders. Nadat het een dieptepunt van $39.500 bereikte, kaatste het terug naar $39.700. Deze crash heeft echter de belangrijke support zone doorbroken, wat het moeilijk kan maken om te herstellen.

De crash van Bitcoin heeft een domino-effect gehad op de hele cryptomarkt. Verschillende andere cryptocurrencies, zoals Helium, Solana en Ronin, hebben ook aanzienlijke verliezen geleden. Dit suggereert dat de markt sterk reageert op de bewegingen van Bitcoin, wat wijst op de invloed van deze toonaangevende cryptocurrency op de algehele markt.

Voorspelling komt uit, oorzaak onbekend

Arthur Hayes, een prominente figuur in de cryptowereld, had al een daling van de Bitcoin koers voorspeld. Volgens hem zou de prijs onder de $40.000 zakken. Desalniettemin blijft de exacte oorzaak van deze recente daling onbekend. Het is duidelijk dat de markt volatiel is en beleggers moeten voorzichtig zijn met hun investeringen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.