Binance kampt met technische problemen na recente update

PPieter 19 juli 2023 14:31

De grootste cryptobeurs ter wereld, Binance, ondervindt technische problemen na een recent uitgevoerde update. Dit heeft geleid tot een tijdelijke opschorting van enkele marktorderfuncties.

Binance ondervindt technische problemen

Sinds een recent uitgevoerde update kampt Binance met technische problemen. Het bedrijf heeft via Twitter aangekondigd dat het tijdelijk enkele marktorderfuncties heeft opgeschort. Deze storing heeft geleid tot een tijdelijke stop op het platform, dat bekend staat als 's werelds grootste cryptobeurs in termen van dagelijks verhandeld volume.

Impact op spot- en margin-handelsparen

Het is nog onduidelijk wat de exacte oorzaak van de storing is. Maar het staat vast dat het een impact heeft op zowel spot- als margin-handelsparen op het platform van Binance. Deze situatie heeft geleid tot de opschorting van cruciale functies zoals marktorders en de slider om de juiste hoeveelheid in te stellen, wat het voor handelaren lastiger maakt om orders te plaatsen en hun posities aan te passen.

Alternatieve functionaliteiten nog steeds beschikbaar

Ondanks de technische problemen biedt Binance nog steeds enige functionaliteit aan haar gebruikers. Zo kunnen handelaren nog steeds marktorders plaatsen via alternatieve functies zoals de Marktorder-Hoeveelheid functie. Desondanks heeft het bedrijf aangegeven dat de andere functies voor onbepaalde tijd uitgeschakeld zullen blijven tot de technische problemen volledig verholpen zijn.

Binance heeft nog geen tijdschema gegeven voor wanneer de getroffen functies weer volledig operationeel zullen zijn. Het bedrijf heeft echter wel beloofd om haar gebruikers continu te informeren over de voortgang van de reparaties en ontwikkelingen rondom de storing.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.