Binance Coin (BNB) voorzien van explosieve groei in 2024

TTijmen 2 januari 2024 11:48

Crypto-analist Rekt Capital voorspelt een sterke stijging voor Binance Coin (BNB) in het jaar 2024. Met de huidige handelsprijs net onder de $320, lijkt BNB, één van de grootste altcoins, klaar voor een mogelijke explosieve groei met ondersteuning van fundamentele indicatoren en technische prijsbewegingen.

Voorspelde explosieve groei van BNB

Binance Coin (BNB), momenteel de vierde grootste cryptocurrency qua marktwaarde, heeft het potentieel om in 2024 aanzienlijk te stijgen, volgens de bekende crypto-analist Rekt Capital. BNB, momenteel verhandeld net onder de $320, toont belangrijke prijsbewegingen en de ondersteunende fundamentele indicatoren voorspellen een positieve toekomst voor de munt in het komende jaar.

BNB doorbreekt belangrijke trendlijn

Recentelijk heeft BNB een indrukwekkende stijging van 19% in slechts een week laten zien, een teken dat deze positieve trend zich mogelijk kan voortzetten in 2024. Volgens een analyse van Rekt Capital, gedeeld op platform X, heeft BNB een belangrijke blauwe trendlijn doorbroken, wat erop wijst dat de munt mogelijk de sinds 2022 aanhoudende bearish trend achter zich laat.

Het prijsdoel van $340 voor BNB

Het volgende belangrijke prijsdoel voor BNB is $340. Als BNB deze weerstand succesvol doorbreekt, zou dit kunnen leiden tot een explosieve prijsrally, volgens Rekt Capital. BNB heeft in 2022 en 2023 meerdere pogingen ondernomen om deze prijsgrens te overschrijden, maar zonder succes. De analist is echter optimistisch dat de munt in 2024 wellicht deze grens kan doorbreken.

Mogelijke rally naar $470 voor BNB

Indien BNB de weerstand van $340 succesvol doorbreekt, kan er een prijsrally tot het volgende weerstandsniveau van ongeveer $470 worden verwacht. Dit zou de altcoin in staat stellen om haar all-time high te overtreffen. Een stijging naar $470 zou een toename van bijna 47% betekenen in vergelijking met de huidige koers.

Naast de belangrijke prijsacties van BNB, wijzen fundamentele indicatoren in de cryptomarkt ook op een positief 2024. De komende Bitcoin halving, gepland voor april 2024, kan de BTC koers mogelijk opdrijven. Historisch gezien heeft een stijging van de Bitcoin koers vaak geleid tot een toename in waarde van altcoins, waaronder BNB.

Voor degenen die de cryptowereld willen betreden en mogelijk interesse hebben in de aanschaf van BNB of een andere crypto, is er nu een exclusieve aanbieding. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, bekend als een van de meest gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een unieke kans.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.