Bijna een miljoen portemonnees ontvangen gratis JUP-tokens van het Solana-project

PPieter 18 november 2023 07:02

Het Solana-project Jupiter, de grootste decentrale exchange-aggregator, kondigt een omvangrijk airdrop-programma aan. Bijna een miljoen portemonnees komen in aanmerking voor gratis JUP-tokens, als beloning en betrokkenheid van de gemeenschap.

Jupiter kondigt groot airdrop-programma aan

Het Solana-project Jupiter, bekend als de grootste decentrale exchange-aggregator, heeft een omvangrijk airdrop-programma aangekondigd. Dit programma is ontworpen om de gemeenschap te belonen, met een speciale focus op de vroege gebruikers. Oprichter Meow maakte dit nieuws bekend en benadrukte Jupiter's toewijding om zowel nieuwe als bestaande gebruikers te betrekken bij de verdere ontwikkeling van het platform.

Verdeling van 10 miljard JUP-tokens

Als onderdeel van het airdrop-plan zal Jupiter in totaal 10 miljard JUP-tokens distribueren. Op basis van activiteiten op het platform vóór 2 november, komen 955.000 portemonnees in aanmerking voor deze airdrop. Om in aanmerking te komen, moeten gebruikers minstens 1.000 dollar aan volume hebben geswapped op het platform.

Strategie om vroege gebruikers opnieuw te betrekken

De aangekondigde strategie is bedoeld om vroege gebruikers te heractiveren en hen uit te nodigen voor latere fasen van het Jupiter-project. Van het totale aantal tokens wordt 40%, ofwel 4 miljard JUP, verdeeld over vier rondes. Tijdens de eerste ronde wordt 10% hiervan uitgedeeld, oftewel 1 miljard JUP-tokens.

Om de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten, zal Jupiter haar airdrop-kanaal op Discord heropenen voor discussies. Verder wordt er volgende week een officiële airdrop-website gelanceerd. Het platform heeft ook plannen voor extra airdrop-rondes voor nieuwe gebruikers in latere fasen van de JUP-tokenlancering.

Solana is bezig met een sterke opmars. Onlangs steeg de waarde van de SOL-token met 30% na uitspraken van een prominente investeerder. Deze stijging is een voortzetting van een nog grotere stijging van 175% in slechts een maand tijd.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.