Beroemde crypto-analist is positief over Ethereum-rivalen Solana en NEAR

TTijmen 26 december 2023 09:46

De bekende crypto-analist The Crypto Dog ziet een glansrijke toekomst voor Ethereum-rivalen Solana en NEAR. Hij is van mening dat deze cryptovaluta's ondergewaardeerd zijn en verwacht een sterke stijging van hun waarden.

Top-analist ziet veel potentieel in Solana en NEAR

The Crypto Dog, een populaire pseudonieme crypto-analist, is momenteel zeer optimistisch over Solana en NEAR, twee concurrenten van Ethereum. Solana wordt verwacht een sterke groei te laten zien in 2023, terwijl NEAR, een minder bekend smart contract platform, volgens hem wordt verhandeld onder zijn werkelijke waarde. Hij gelooft dat deze cryptovaluta's potentieel hebben om te stijgen in waarde en populariteit.

NEAR als mogelijke nieuwe binnenkomer in top 10

The Crypto Dog is zo optimistisch over NEAR dat hij verwacht dat de munt op termijn een plaats in de top 10 van cryptocurrencies kan bereiken. Hij beschouwt NEAR als extreem ondergewaardeerd en ziet het als een sterke kanshebber voor de top 10, mits het een sterk verhaal en wat FOMO onder retailbeleggers weet te creëren. Op het moment van schrijven staat NEAR op plek 22, maar de munt heeft een sterke groei laten zien.

Solana nadert Ethereum

Naast NEAR is The Crypto Dog ook zeer bullish over Solana, een smart contract platform dat inmiddels de 4e plaats in de top 10 heeft bereikt. Solana blijft goede prestaties leveren en nadert langzaam maar zeker Ethereum. Afgezien van zijn huidige prestaties, gelooft The Crypto Dog dat Solana nog meer potentieel heeft om te groeien. De vraag blijft of Solana in 2024 een echte uitdaging voor Ethereum kan vormen.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de crypto-wereld en misschien Solana of een andere crypto willen kopen, biedt Bitvavo een speciale december deal aan. Door zich via Newsbit aan te melden bij Bitvavo, ontvangen lezers een welkomstcadeau van 20 euro en betalen ze geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties. Een geweldige kans voor nieuwkomers in de cryptowereld.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.