Belangrijkste Cryptonieuws van de Week: Oplichting, Handelsvolumes en Meer

PPieter 30 juli 2023 09:41

In een bewogen week voor bitcoin zijn er weer opmerkelijke gebeurtenissen om naar terug te kijken! Van waarschuwingen voor oplichting tot de bewegingen van Bitcoin Whales, dit zijn de hoogtepunten.

Waarschuwing voor nieuwe Ledger-oplichting

Let op, bitcoin bezitters! Er zijn weer oplichting mailtjes in omloop die proberen uw cryptovaluta te stelen. Na de hack van Ledger in 2020 lopen veel Nederlanders het risico het doelwit te worden van deze oplichters. Wees alert en klik niet op links in dit soort e-mails die u vragen om een Two-Factor Authentication (2FA) in te stellen.

De FOMC heeft na overweging door zijn twaalf leden besloten om de rente te verhogen. Dit besluit is genomen op basis van de huidige economische omstandigheden en indicatoren. Het zal interessant zijn om te zien hoe dit de cryptomarkt zal beïnvloeden.

Binance trekt Duitse licentieaanvraag in

Binance, een van de grootste wereldwijde crypto-exchanges, heeft besloten haar aanvraag voor een licentie bij de Duitse toezichthouder BaFin in te trekken. Dit is de laatste stap in een reeks van regulerende bewegingen binnen Europa.

CryptoCom voltooit Nederlandse registratie

Goed nieuws voor Nederlandse cryptohandelaren! Crypto.com heeft toestemming gekregen voor registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB). Het bedrijf kan nu officieel zijn cryptodiensten aanbieden aan Nederlanders, in lijn met de regels van de DNB.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.