Ashton Kutcher, een Vroege Bitcoin Belegger sinds 2013

TTijmen 14 augustus 2023 19:12

Ashton Kutcher, bekend van series als That 70's Show en Two and a Half Men, heeft al sinds 2013 in bitcoin geïnvesteerd, ondanks de aanvankelijke tegenstand van zijn echtgenote, Mila Kunis.

Ashton Kutcher, een vroege Bitcoin belegger

Ashton Kutcher, de beroemde Amerikaanse acteur, staat bekend als een vroege vogel in de wereld van cryptocurrency. Al in 2013 raakte hij geïntrigeerd door de mogelijkheden van bitcoin en zijn onderliggende technologie: blockchain. Op een conferentie in datzelfde jaar voorspelde hij al dat bitcoin steeds belangrijker zou worden. Kutcher herkende toen ook al de potentie van bedrijven zoals Uber en Airbnb.

Mila Kunis, de bekende actrice en echtgenote van Kutcher, was in eerste instantie niet zo enthousiast over het idee om in bitcoin te investeren. Ze vond het een slecht idee toen Ashton haar voor het eerst vertelde over cryptocurrency. Echter, ondanks haar aanvankelijke weerstand, besloot Kutcher toch te investeren in bitcoin. In een recent interview heeft Kunis zelfs toegegeven dat ze het bij het verkeerde eind had.

Kutcher's advies: Investeer in Bitcoin en sterke aandelen

Zeven jaar geleden, toen bitcoin nog maar een paar honderd dollar waard was, deelde Kutcher een waardevolle tip op internet. Hij adviseerde om wekelijks 25 dollar te investeren in sterke aandelen en bitcoin. In de vijfde week stelde hij voor om iemand een biertje, wat bitcoin of wat aandelen cadeau te geven. Volgens Kutcher heeft liefdadigheid een vermenigvuldigend effect en zijn geluk, vrijheid, rust en financiële zekerheid alleen waardevol als je ze deelt met anderen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.