ARK Invest blijft Coinbase en GBTC-aandelen dumpen

PPieter 13 december 2023 08:31

ARK Invest, het investeringsbedrijf onder leiding van Cathie Wood, blijft zijn positie in de cryptomarkt aanpassen door de verkoop van aanzienlijke aantallen Coinbase- en GBTC-aandelen.

ARK Invest verkoopt opnieuw Coinbase-aandelen

De bekende vermogensbeheerder ARK Invest is onvermoeibaar in het bijstellen van zijn holdings. Na een eerdere verkoop van een substantieel aantal Coinbase-aandelen eerder deze maand, heeft het bedrijf onder leiding van Cathie Wood opnieuw een verkoopgolf ingezet. Het bedrijf staat bekend om zijn dynamische, vooruitziende strategieën en deze recente verkoop van Coinbase (COIN) aandelen is daar een duidelijk voorbeeld van.

GBTC-aandelen ook in verkoop door ARK

Het lijkt erop dat ARK Invest niet alleen zijn holdings in Coinbase aanpast, maar ook die in de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Naast de verkoop van COIN-aandelen, verkocht ARK Invest ook aanzienlijk aantal GBTC-aandelen. Het bedrijf blijft zijn portfolio diversifiëren en aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden, wat een teken is van hun strategische aanpak en toewijding aan het maximaliseren van rendementen.

Naast het herzien van hun huidige beleggingen, is ARK Invest ook bezig met de ontwikkeling van een eigen bitcoin beursfonds. Ze werken hiervoor samen met 21Shares. Hoewel de beslissing door de Securities and Exchange Commission (SEC) recentelijk is uitgesteld, blijft ARK toegewijd aan dit project. De deadline voor de aanvraag is vastgesteld op 10 januari 2024. Dit laat zien dat ARK niet alleen actief is in het aanpassen van zijn bestaande portfolio, maar ook voortdurend op zoek is naar nieuwe mogelijkheden in de cryptowereld.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.