Analyst Michaël van de Poppe: Bitcoin kan altcoins uit hun prijsstagnatie helpen

PPieter 1 augustus 2023 10:32

Crypto-analist Michaël van de Poppe suggereert dat Bitcoin (BTC) de sleutel kan zijn om altcoins uit hun huidige prijsstagnatie te trekken. Hij merkt op dat als BTC boven het niveau van $30.000 uitstijgt, dit mogelijk een opleving van de altcoin-markt zou kunnen triggeren.

Bitcoin's prestaties cruciaal voor altcoins

Volgens de crypto-analist Michaël van de Poppe, zou de uitstap van Bitcoin boven de $30.000 een positieve impact kunnen hebben op altcoins. Hij is van mening dat als Bitcoin dit niveau kan overtreffen en het vervolgens opnieuw kan testen als ondersteuning, dit kan leiden tot een opleving van de altcoin-markt. Met andere woorden, de prestaties van altcoins kunnen direct gekoppeld zijn aan die van Bitcoin.

Mogelijke investeringsstrategieën voor Cosmos

Naast Bitcoin, richt Van de Poppe ook zijn aandacht op de interoperabele blockchain Cosmos (ATOM). Hij merkt op dat hij geïnteresseerd zou zijn in het investeren in ATOM boven $10,50 en zegt ook dat hij zou willen kopen bij $8. Tussen deze twee prijspunten is hij echter niet geïnteresseerd. Het is duidelijk dat de analist bepaalde prijsniveaus in de gaten houdt voor potentiële investeringen.

Nieuwe verwachtingen voor Chainlink

Van de Poppe heeft ook zijn verwachtingen voor Chainlink (LINK) bijgewerkt. Hij stelt dat hoewel Chainlink sinds mei 2021 op een neerwaartse trend ten opzichte van Bitcoin (LINK/BTC) zit, het paar de trend zou kunnen keren als het boven 0,00023 BTC blijft. Als dit gebeurt, kunnen we verwachten dat het door zal gaan naar het hoogste punt van het bereik (0,0003950 BTC).

Ondanks zijn analyses en voorspellingen, benadrukt Van de Poppe ook het inherente risico en de volatiliteit van de cryptomarkten. Hij benadrukt dat terwijl hij zijn strategieën deelt op basis van technische analyse en historische patronen, de cryptomarkt altijd volatiel en onvoorspelbaar is en de marktomstandigheden snel kunnen veranderen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.