Analyst Bluntz voorziet grote prijsstijgingen voor Solana en Ethereum

PPieter 19 juli 2023 17:36

Cryptohandelaar Bluntz, bekend om zijn accurate Bitcoin-voorspellingen tijdens de bear-markt van 2018, verwacht een aanzienlijke prijstoename voor Ethereum en Solana. Hij deelde zijn inzichten met zijn 223.500 Twitter-volgers.

Solana klaar voor prijsstijging

De bekende cryptohandelaar Bluntz, die een grote volgersbasis heeft op Twitter, heeft een optimistische voorspelling gedaan voor Solana. Volgens een door hem gedeelde grafiek zou de waarde van deze cryptocurrency tegen oktober de $100 kunnen bereiken, mits het scenario van het smart contract-platform zich ontvouwt zoals hij denkt. Bluntz overweegt zelfs om de komende maanden volledig in SOL te investeren, vanwege het sterke opwaartse potentieel dat hij ziet.

Ethereum voorbereid op uitbraakrally

Bluntz heeft een positieve kijk op de toekomstige prestaties van Ethereum ten opzichte van Bitcoin. Hij gelooft dat deze toonaangevende altcoin klaar is voor een flinke uitbraakrally. Gebaseerd op zijn analyse, kan de waarde van Ethereum in BTC-termen stijgen tot een hoogtepunt van 0.112 BTC, wat neerkomt op een waarde van $3,362. Bluntz beweert dat veel mensen niet voorbereid zijn op deze mogelijke prijsexplosie.

Bluntz heeft ook zijn mening gegeven over de directe toekomst van Bitcoin. Hij denkt dat de waarde van deze cryptocurrency zal stuiteren nadat het kortstondig onder de grens van $30,000 is gezakt. Volgens de handelaar ziet het plaatje voor Bitcoin er beloftevol uit op de lagere tijdsframes, met potentie om nieuwe hoogtepunten te bereiken.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.