Analyse waarschuwt voor mogelijke daling Solana koers

TTijmen 13 september 2023 19:22

In een recente analyse delen experts hun zorgen over de mogelijke daling van de koers van de bekende cryptocurrency Solana (SOL). Ondanks een recente samenwerking met Visa, wijzen technische indicatoren op een mogelijke neerwaartse trend voor de munt op korte termijn.

Analyse van Solana in exclusieve community

Experts in de cryptocurrency wereld houden de marktbewegingen van Solana (SOL) nauwlettend in de gaten. Met wekelijkse analyses en updates, delen zij hun inzichten met meer dan 1.000 leden in een exclusieve Premium omgeving. Hoewel de munt mogelijke winstkansen biedt, waarschuwen de analisten ook voor mogelijke risico's, en benadrukken dat hun inzichten geen financieel advies vormen.

Visa en Solana slaan handen ineen

In een poging om crypto betalingen efficiënter te maken, is Visa een samenwerking aangegaan met Solana. De keuze viel op Solana vanwege de hoge transactiesnelheid, de mogelijkheid tot parallelle transacties en de lage kosten. Hoewel deze samenwerking nog in een proeffase is, kan het van grote betekenis zijn voor de adoptie van Solana en de koers op lange termijn.

Dalende trend en mogelijke omkering voor Solana

Volgens de recentste analyse van de analisten is Solana (SOL) duidelijk in een dalende trend verwikkeld. Er is een gestage en geleidelijke beweging waargenomen richting een vooropgestelde blauwe box. Dit wijst op een mogelijk dieptepunt van de koers rond de $8,90. Na deze verwachte daling, voorzien de analisten echter een sterke omkering van de trend met potentieel koersdoelen rond of boven de $32,50.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.