Analyse voorspelt mogelijk sterke stijging voor VeChain (VET)

TTijmen 13 oktober 2023 19:12

Analisten van Crypto Insiders hebben een technische analyse uitgevoerd op VeChain (VET). Ze verwachten een mogelijke opwaartse koersbeweging van minimaal 40% op basis van het Elliott Wave patroon.

Crypto Insiders, jouw gids in de cryptowereld

Crypto Insiders is een platform waar deskundige analisten wekelijks meer dan 20 verschillende cryptomunten onder de loep nemen. Hun inzichten, handelsplannen en strategieën worden gedeeld met een community van meer dan 1.000 leden. Het is een plek waar leden vragen kunnen stellen, hun kennis kunnen uitwisselen en kunnen leren van ervaren analisten.

Volgens de analisten heeft VeChain (VET) na een periode van gestage daling een interessante observatie laten zien. De koers duikelde meerdere keren in de zogenaamde groene zone, gelegen tussen de $0,01609 en $0,01646. Dit werd gevolgd door een veerkrachtige bounce, wat duidt op een aanzienlijk steunniveau. De analisten plannen om hun positie in deze groene koopzone te vergroten.

Elliott Wave patroon voorspelt stijging

De analisten van Crypto Insiders zien een potentieel opwaarts scenario voor VeChain (VET) door gebruik te maken van het 12345 Elliott Wave patroon. De huidige markttrends wijzen op een aankomende wave 3, wat vaak een sterke opwaartse beweging met zich meebrengt. Dit scenario zou de koers van VeChain (VET) minimaal naar $0,02234 kunnen brengen, een mogelijke stijging van minstens 40% vanaf het huidige niveau.

eToro, jouw gids in crypto handel

Als je zelf niet de hele dag aan het scherm wilt zitten, biedt handelsplatform eToro een nuttige optie. Je kunt eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren volgen en kopiëren. Zo blijf je inzicht houden in de markt en kun je profiteren van hun kennis en ervaring. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registratie bij eToro is gratis.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.