Analyse: Bearish signalen voor de Bitcoin koers

TTijmen 25 september 2023 12:57

In een recente video analyse worden drie bearish grafieken besproken die invloed kunnen hebben op de Bitcoin koers. Naast een focus op specifieke Bitcoin patronen, wordt er ook aandacht besteed aan externe factoren en hun mogelijke effect op de cryptocurrency markt.

Bearish signalen voor Bitcoin

Het is van belang om te erkennen dat niet elke trend of signaal positief is voor de Bitcoin koers. In de recente video analyse worden drie grafieken belicht die een bearish beeld laten zien voor Bitcoin. Hierbij wordt ingegaan op wat deze grafieken mogelijk betekenen voor de toekomst van Bitcoin.

Bearish trend in de Bitcoin koers

Gedurende het weekend daalde Bitcoin tot een waarde rond de $26.100. In de video wordt aangegeven dat we meer rode cijfers kunnen verwachten in de aankomende week. Voordat er een positieve trend kan worden waargenomen, moet de Bitcoin koers eerst de $26.400 grens doorbreken.

Externe factoren die de Bitcoin koers beïnvloeden

Naast de specifieke Bitcoin patronen worden er ook externe factoren besproken die invloed kunnen hebben op de Bitcoin koers. Voorbeelden hiervan zijn uitspraken van Jerome Powell, de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, en verschillende economische indicatoren zoals de CPI-cijfers en de unemployment claims.

Voor diegenen die meer willen leren over Bitcoin of andere cryptocurrencies, biedt de Bitcoin Consultant diverse cursussen aan. Dit varieert van een gratis beginnerscursus tot uitgebreide trainingen over Bitcoin en blockchain technologie.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.