Analisten voorzien sterke stijging Shiba Inu koers van 70%

PPieter 14 maart 2024 07:01

Cryptoanalisten voorspellen een aanzienlijke prijsstijging voor de Shiba Inu (SHIB) cryptocurrency. De populariteit van deze munt is recentelijk toegenomen, en dit heeft geleid tot optimisme over de toekomstige koers.

Toegenomen populariteit van Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB) heeft recentelijk een indrukwekkende prijsstijging doorgemaakt, wat heeft geleid tot een grotere interesse onder investeerders. Cryptoanalisten volgen de ontwikkelingen rondom deze munt op de voet en tonen zich optimistisch over de toekomstige koersverloop.

Voorspelde prijsstijging van 70 procent

Onder de analisten die een rooskleurige toekomst voor Shiba Inu voorzien, bevindt zich Ali Martinez. Hij voorspelt op platform X dat de prijs van de munt zou kunnen stijgen tot $0,000052. Dit zou een toename betekenen van bijna 70% ten opzichte van de huidige koers.

De Nederlandse analist Michaël van de Poppe wijst op de onderwaardering van altcoins, waaronder Shiba Inu. Volgens hem biedt dit ruimte voor verdere groei. Hij is van mening dat altcoins, gezien hun huidige marktpositie, in de nabije toekomst hun hoogste waarde ooit kunnen overtreffen of op zijn minst benaderen.

Doorbraak sleutelweerstandsniveau kan prijs opstuwen

Voor Shiba Inu is er op dit moment een cruciaal prijsniveau in het spel. Als de munt erin zou slagen om het sleutelweerstandsniveau op $0,000032 te doorbreken, zou dit volgens analisten kunnen leiden tot een aanzienlijke prijsstijging. Technische indicatoren zoals de Relative Strength Index (RSI) en de Average Directional Index (ADX) wijzen op een sterke opwaartse trend.

Voor degenen die overwegen om Shiba Inu of een andere crypto te kopen, is er een exclusieve aanbieding beschikbaar. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen lezers een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. Bovendien betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties als je je aanmeldt via de onderstaande knop.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.