Analisten voorspellen een stijging voor Quant (QNT)

TTijmen 28 oktober 2023 14:47

In dit artikel bespreken we Quant (QNT), bekend om het Overledger-netwerk dat verschillende blockchains met elkaar verbindt. We duiden de huidige stand van zaken en delen onze voorspellingen voor de nabije toekomst, wat je kan helpen bij het bepalen van de beste in- of uitstapmomenten.

Overzicht van Quant en het Overledger-netwerk

Quant (QNT) heeft zich weten te onderscheiden in de cryptowereld met zijn Overledger-netwerk, dat de kracht heeft om verschillende blockchains aan elkaar te koppelen. Het belang van deze functie is niet te onderschatten in de steeds complexer wordende wereld van cryptocurrency. Het begrijpen van deze dynamiek kan je helpen bij het bepalen van de juiste momenten om deel te nemen aan de QNT-markt of er juist uit te stappen.

Crypto Insiders biedt een premium platform waar je voor slechts €1 een proefperiode van 30 dagen kunt starten. Hier kun je ervaringen en vragen delen met de community en analisten. Het is echter belangrijk om te beseffen dat dit geen financieel advies is, maar dat het inzichten biedt van ervaren analisten binnen de cryptowereld.

Technische analyse voorspelt stijging voor QNT

De analisten van Crypto Insiders hebben een technische analyse uitgevoerd op de koers van QNT. Ze ontdekten een opvallende stijging die doet denken aan een intern Fibonacci-patroon. Ze verwachten dat de koers zal stijgen naar het 38,2% Fibonacci-niveau op $114, gevolgd door een kortstondige daling. Maar ze zijn van mening dat dit slechts een tijdelijke tegenslag zal zijn: een verdere stijging naar de 'golden pocket' tussen de $124 en $137 wordt geanticipeerd.

Bitvavo biedt voordelen voor nieuwe klanten

Bitvavo, een betrouwbaar Nederlands handelsplatform, werkt samen met Crypto Insiders en biedt nieuwe klanten aantrekkelijke welkomstbonussen. Zodra je je aanmeldt via een specifieke link, niet alleen ontvang je een bonus, maar kun je ook de eerste €10.000 kosteloos handelen. De experts van Crypto Insiders raden Bitvavo aan vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.