Analisten voorspellen Bitcoin koers: Elliott Wave patroon geeft inzicht

TTijmen 26 september 2023 18:57

Experts uit onze exclusieve Premium omgeving onthullen een gedetailleerde analyse van Bitcoin. Ze voorspellen een mogelijke koersdaling door het herkennen van een Elliott Wave patroon. Dit kan nieuwe kansen bieden voor instappers.

Exclusieve inzichten voor Premium leden

Onze Premium omgeving is een exclusief platform voor leden waar onze crypto-experts wekelijks gedetailleerde analyses delen van meer dan 20 verschillende cryptomunten. Deze inzichten worden dagelijks geraadpleegd door meer dan 1.000 leden die op zoek zijn naar waardevolle informatie voor hun handelsstrategieën.

De Bitcoin-mempool is momenteel overbelast door een toename van transacties, veroorzaakt door het zogenaamde Ordinals-fenomeen. Dit fenomeen maakt inschrijvingen op de blockchain mogelijk, maar heeft ook geleid tot hogere transactiekosten en een wachtrij van honderdduizenden onbevestigde transacties. Dit zou mogelijk een invloed kunnen hebben op de Bitcoin koers.

Koersdaling Bitcoin biedt nieuwe kansen

De cryptomarkt is constant in beweging en prijsschommelingen zijn aan de orde van de dag. Echter, zelfs een daling van de waarde kan nieuwe kansen creëren voor beleggers. Onze experts zijn van mening dat er een mogelijke daling aan zit te komen voor Bitcoin, die nieuwe instapmogelijkheden zou kunnen bieden.

Het Elliott Wave patroon en de Bitcoin koers

Volgens onze analisten is er weinig veranderd aan de huidige situatie van de Bitcoin koers. Ondanks een kleine stijging blijft het technische beeld ongewijzigd en wordt er nog steeds een daling verwacht. Dit wordt ondersteund door het herkennen van een WXY Elliott Wave patroon, een indicatie dat de koers zou kunnen dalen naar een niveau tussen de $20.500 en $23.600. Dit zou een potentieel instapmoment kunnen zijn voor beleggers.

Als Premium lid heb je toegang tot onze complete handelsplannen en alle bijbehorende updates. Deze zijn beschikbaar in Discord, onze exclusieve omgeving voor leden. Hier kun je vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen. Dit biedt een unieke kans om te groeien als succesvolle handelaar.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.