Analisten delen onthullende voorspellingen over Ripple's XRP koers

TTijmen 19 september 2023 11:17

Deskundige analisten bij Crypto Insiders hebben hun bevindingen over de koers van Ripple's XRP gedeeld. Ondanks beloftes en recente winst in een rechtszaak blijft XRP ontbreken op het platform van de Liquidity Hub, wat tot speculatie leidt.

Crypto Insiders: Deskundige crypto-analyse

Bij Crypto Insiders hebben we een team van ervaren analisten die voortdurend de cryptomarkt analyseren. Wekelijks kijken ze naar meer dan 20 verschillende cryptocurrencies en delen ze hun inzichten en handelsplannen met onze Premium-leden. Deze exclusieve informatie wordt dagelijks geraadpleegd door meer dan 1.000 van onze leden.

XRP ontbreekt op het Liquidity Hub platform

Ripple heeft onlangs aangekondigd dat de Liquidity Hub zich uitbreidt naar Brazilië en Australië en dat ze stablecoins USDT en USDC toevoegen. Ondanks eerdere beloftes en recente winst in de rechtszaak met de SEC, blijft XRP ontbreken op het platform. Dit heeft geleid tot speculatie en onrust onder de fans en analisten.

Mogelijke daling van de XRP koers

Onze analisten hebben de XRP koers nauwlettend gevolgd. Ze merken op dat XRP gestaag stijgt, maar ondanks deze stijging, verwachten ze nog steeds een daling naar bepaalde interessezones. Als XRP de weerstandszone tussen $0,50 en $0,53 doorbreekt, kan er een verdere stijging volgen. Echter, de huidige verwachting is een daling vanaf deze weerstand naar de zone tussen $0,375 en $0,41.

Als Premium lid van Crypto Insiders, heb je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Je kunt ook deelnemen aan gesprekken en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.