Analisten delen hun visie op potentiële daling Bitcoin

TTijmen 8 oktober 2023 12:16

Volgens ervaren analisten zou Bitcoin binnenkort een daling kunnen ondergaan, wat nieuweinstapmogelijkheden zou kunnen bieden. Dit is echter geen financieel advies, maar een blik op de handelsplannen van de analisten.

Analyse van diverse cryptocurrencies

Elke week levert een team van analisten van een premium cryptoplatform een gedetailleerde analyse van diverse cryptocurrencies. Deze experts delen hun persoonlijke handelsplannen met meer dan 1.000 leden. Hoewel dit geen direct financieel advies is, biedt het waardevolle inzichten voor diegenen die de cryptomarkt nauwlettend in de gaten houden.

Nieuwe instapmomenten voor Bitcoin

Hoewel de wereld van crypto altijd in beweging is, biedt elke beweging nieuwe mogelijkheden. De analisten geloven dat een daling van Bitcoin een nieuw instapmoment kan creëren. Ondanks de mogelijke korte termijn daling, blijft hun langetermijnvisie op Bitcoin optimistisch.

Weerstand en correctie in de Bitcoin markt

Afhankelijk van marktbewegingen, verwachten de analisten dat Bitcoin een aanzienlijke weerstand kan ondervinden tussen de $28.400 en $30.200. Vanaf daar zou een stevige correctie kunnen plaatsvinden richting de zone tussen $21.700 en $23.700. Mocht de trend echter positief veranderen, dan zijn de analisten klaar om te kopen.

Voor degenen die willen profiteren van de cryptomarkt zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn, biedt eToro de mogelijkheid om de transacties van succesvolle handelaren te kopiëren. Dit kan ideaal zijn voor nieuwe klanten die kunnen handelen zonder handelskosten. Registratie bij eToro is gratis.

Een premium lidmaatschap bij dit platform biedt toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptocurrencies die dagelijks worden bijgehouden. Daarnaast kun je deelnemen aan discussies en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen.

De risico's van beleggen in cryptovaluta

Het is belangrijk op te merken dat beleggen altijd risico's met zich meebrengt. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs, en het is altijd raadzaam om een adviseur te raadplegen bij het maken van financiële beslissingen. Daarnaast kan winstbelasting van toepassing zijn op winst gemaakt met cryptovaluta.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.