AI voorspelt Bitcoin koers tijdens de Kerstperiode

TTijmen 29 november 2023 16:32

Het is weer bijna Kerst en veel cryptoliefhebbers zijn benieuwd naar wat de Bitcoin koers gaat doen. Gelukkig neemt een AI-dienst de moeilijkheden van het voorspellen weg en geeft ons een vooruitzicht over de Bitcoin koers voor deze feestdagen.

PricePredictions.com biedt Bitcoin voorspelling met AI

De voorspelling van de Bitcoin koers tijdens de kerstperiode is afkomstig van PricePredictions.com, een dienst die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om de koersen van honderden cryptocurrencies te voorspellen. De dienst maakt gebruik van machine learning-modellen en verschillende technische indicatoren om hun voorspellingen te maken.

Kerst Bitcoin koers en lange termijn voorspellingen

Volgens de voorspellingen van PricePredictions.com zal de Bitcoin koers op 25 december rond de 37.033 Amerikaanse dollar liggen, wat een lichte daling is van ongeveer 0,40%. Echter, ze zijn optimistischer over de lange termijn en voorspellen een stijging tot over 93.000 dollar in november 2024.

Er zijn veel analisten die verwachten dat 2022 het jaar zal zijn van een crypto bullmarkt. Een belangrijke factor hierin zou de komende Bitcoin 'halving' zijn, een gebeurtenis waarbij het aantal nieuwe Bitcoins dat miners ontvangen voor het verwerken van transacties wordt gehalveerd.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.