Aave op koers voor mogelijk prijsdoel van €180

PPieter 3 januari 2024 10:16

Aave, een prominente speler in de wereld van gedecentraliseerde financiën (DeFi), lijkt zich klaar te maken voor een mogelijke prijsstijging naar $180, volgens een recente technische analyse van Crypto Insiders.

Aave koers blijft stijgen

Aave blijft indruk maken op de markt met een consequent opwaartse trend sinds september vorig jaar. Deze trend lijkt zich nog even voort te zetten, waarbij analisten van Crypto Insiders een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon volgen. Het eerste prijsdoel dat zij voorzien is $179, wat een aanzienlijke stijging zou betekenen voor de huidige prijs.

Toegang tot meer cryptovaluta's voor Nederlandse handelaren

In andere nieuws, dankzij een recente samenwerking tussen Bybit en SATOS, hebben Nederlandse crypto-handelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta's. Deze samenwerking, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en Nederlandstalige klantenservice, maakt Bybit tot een aantrekkelijke keuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt.

Crypto Insiders biedt een premium omgeving waar handelaren van elk niveau hun kennis kunnen uitwisselen en vragen kunnen stellen aan deskundige analisten en top handelaren. Het platform biedt ook een uitgebreid handelsplan met alle laatste updates. Daarnaast worden er wekelijks live-streams en webinars georganiseerd voor handelaren die hun kennis over technische analyse willen verdiepen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.